Наше меню

Наше меню

Харчування дитини - чи не головне питання, яке цікавить батьків, коли вони вперше приводять своє чадо в дитячий сад.

З огляду на важливість цього питання, Академія «Kinder» вже п'ять років співпрацює з ліцензованою кейтеринговій компанією «Їжачок», що спеціалізується виключно на їжу для дітей, і за цей час не було жодного випадку скарг від батьків наших вихованців на те харчування, яке їм надається.

Приклад KinderМеню на один день
Сніданок
Панкейки з пшеничного борошна зі смородиновим джемом 120/20
Какао з молочком 150
Другий сніданок
Фруктова тарілка (асорті сезонні фрукти) 150
Обід
Супчик гречаний 250
Салат з капусточки і морквочки з ол.олією 70
Відбивна куряча 60
М'ясні кульки 60
Кус-кус 100
Узварчік 200
Хлібчик пшеничний 30
Підвечірок
Королівська ватрушка 60
Фіточай 200
Вечеря
Биточок рибний 60
Картопелька відварна 130
Свіжий помідор 30
Чай зелений 200

Отже, у забезпеченні наших маленьких "академіків" дитячим харчуванням ми виходимо з чотирьох важливих принципів:

 

ПЕРШИЙ ПРИНЦИП, який дуже важливий для нас, - ЦЕ БЕЗПЕКА

З огляду на фізіологічні особливості імунної системи і системи травлення, застереження щодо інфекцій і отруєнь у дітей помітно вище, ніж у дорослих. Тому, дбаючи про безпеку дитячого харчування, ми регулярно перевіряємо документацію кейтерингової компанії щодо вибору продуктів для приготування їжі, які завжди відповідають умовам державних стандартів.

Ми надаємо повноцінне, збалансоване і здорове харчування, відповідне нормативно-правовим актам про харчування в закладах дошкільної освіти.

КОРИСТЬ ВІД ЇЖІ - ЦЕ ДРУГИЙ ПРИНЦИП, ПРО ЯКИЙ ПІКЛУЄТЬСЯ "KINDER"

Корисне харчування - це страви, які найбільшою мірою задовольняють потреби дитячого організму в основних харчових інгредієнтах: білках, жирах, вуглеводах у співвідношенні (1: 1: 4), вітамінах, макро- і мікроелементах. Продукти, з яких готує кейтеринг «Їжачок» - це продукти, рекомендовані для щоденного вживання, а саме: м'ясо, риба, молоко, сир, овочі, фрукти, крупи як окремо, так і в різних поєднаннях. Меню складено з урахуванням добових норм поживних речовин і енергії рекомендованих для дитини.

ТРЕТІЙ ПРИНЦИП - це РІЗНОМАНІТТЯ харчування

Важливо усвідомлювати, що різноманітне харчування має на увазі регулярне отримання дитиною продуктів з п'яти основних харчових груп: м'ясо (риба), крупи, молоко, овочі, фрукти, здатне забезпечити дитину всім необхідним. Слід зазначити, що потреба в різноманітному харчуванні багато в чому не фізіологічна, а психологічна, інстинктивна. Наскільки ми дотримуємося принципу різноманітності страв, пропонованих дітям, батьки можуть відслідковувати в розкладі двотижневого меню, яке ми обов'язково публікуємо на стенді у вестибюлі Академії «Kinder».

Пропонуємо вам зразок нашого двотижневого літнього меню.

ЧЕТВЕРТИЙ ПРИНЦИП - АПЕТИТ

Діти повинні хотіти їсти! Апетит - прагнення до прийому їжі - найважливіша ознака здоров'я! Коли організм потребує і готовий до їжі, то все необхідне легко засвоюється і йде на користь. Апетит безпосередньо залежить від способу життя, перш за все режиму, прогулянок, сну, фізичних і розумових навантажень. «Kinder» завжди дбає про дотримання режиму і проводить щоденні активні прогулянки в нашому улюбленому парку «Наталка». Які обов'язково проходять, незалежно від сезону і стану погоди (крім несприятливих умов: шквалистий вітер, сильний мороз, злива або поєднання декількох негативних факторів). Важливий фактор, який також впливає на апетит - умови, в яких відбувається харчування. Наші діти приймають їжу в спеціально пристосованому приміщенні - окремій їдальні кімнаті, в красивій ергономічної посуді з використанням дитячих столових приборів. Тобто наші «академіки» не просто приймають їжу - вони в цей же час навчаються правилам поведінки за столом і етикету.